Reacties


*Pakje ontvangen in goede orde. Wat een prachtige moeder aarde, super! Dankjewel

*Dankjewel! Vandaag ontvangen, moeder aarde is nog mooier dan verwacht!!!❀️

*Dagdag Jannie, Excuses voor de late reactie, maar ik wil U nog hartelijk danken voor het boekje en het snoezige haasje! Zij is met liefde gemaakt, dat straalt zij uit! Zij heeft een bijzonder plekje bij ons, en onze kleinkinderen! Hartelijke groetjes

*Ontzettend mooie Koning Winter!

*Goedemiddag Jannie, Dat klopt inderdaad er zullen vast in het nieuwe jaar nog meer bestellingen volgen want ik vind ze zo mooi gemaakt allemaal! Bedankt voor het opsturen en u ook fijne feestdagen gewenst! Met vriendelijke groet

*Het pakket is aangekomen! Heel erg bedankt Jannie, wat een prachtige Sinterklaas en paard ik ben er ontzettend blij mee.

*Ik heb het pak ontvangen. Wat een prachtige Sint Maarten en bedelaar en een prachtig paard heb je gemaakt!!! Ik ben er heel blij mee, dank je wel. Alles zo goed ingepakt ook...het boek, daar ga ik vanavond mee beginnen.

*Hallo Jannie, Hartelijk dank voor het pakketje! Erg mooi. En de kleine attentie die erbij zat, zullen de kleuters in mijn klas vast leuk vinden! Met vriendelijke groet

*Het is heel goed en vlot gearriveerd. Erg bedankt, het is nog mooier dan gehoopt! Hartelijke groet en tot een volgende keer.

Wat een goed nieuws! Oh, dit is zo een mooi verjaardagscadeau! We hebben al een boel van Priegelgoud en het valt telkens in de smaak. Mijn jongste is nu aan de beurt, nu ze goed om kan gaan met de wol. Ik verheug me erg! 

*Hallo Jannie, Vanmiddag heb ik Tomte en het boek opgehaald en we zijn er erg blij mee. Hij heeft zo`n zachte baard! En er zat ook een leuk houten kaboutertje bij... Dank je wel!!!

*Lieve Jannie, wat een mooie spullen weer! Je hebt het weer zo prachtig gemaakt! Ik ben er erg blij mee! En dank ook voor het lieve kabouter boomstammetje! Zo aardig! Heel hartelijk dank nogmaals en wie weet tot snel, dag πŸ’•πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ’

*De winterprinses: Echt suuuuuuuper mooiiiiii!!!

*Dank voor het prachtige wol schilderijtje, in de bijlage het eindresultaat... Zo blij mee, mijn dochtertje vast ook.

*Dag Jannie, Gistermiddag het pakket ontvangen. Wat ben ik er blij mee, alles is zo prachtig! Werkelijk met zorg en liefde gemaakt. Ik heb zelf de boekjes met de figuren vandaag uitgespeeld en gelezen, ik was weer even een kind, geweldig.

*Beste Jannie, het pakketje is weer in prima staat aangekomen. Ik ben opnieuw onder de indruk van het leuke figuurtje wat u gemaakt hebt, een prachtig slim Lotje! Ook met het 'oude" Tomte Tummetot boek ben ik erg blij. Hartelijk dank weer voor de goede zorgen. De koning Winter kaart staat al op de seizoenstafel. Vriendelijke groet.

*Ik heb het pakketje ontvangen. Gelukkig voor zaterdag. Ik vind het winterkringetje en de engel fantastisch. Heb spijt dat ik er geen voor mijzelf heb mee besteld.
De boomstamkaboutertjes vormen hier al een heel gezin. Nogmaals heel erg bedankt.

*Heey Jannie! Jeetje wat heb je dat prachtig gemaakt! Ik ben er ontzettend van onder de indruk, juist hun mooie lieve gezicht en dan die giftige haren en grote handen! Perfect! Ook aan`t eind van`t boek als alle kobolds een taakje krijgen, gaan de rode en de groene aan`t werk met hun grote handen. En grijnzen ze. Wat heb je dat mooi gemaakt! Dankje!

*Hoi Jannie, wat een prachtige poppen maak jij, super! Ben er héél blij mee. Nog bedankt voor het extra boekje, erg leuk πŸ‘

*Ha Jannie de bosvrouw is binnen en weer prachtig! πŸ₯° Bedankt voor de snelle service πŸ˜ŠπŸ‘ fijn weekend.

*Dank voor de snelle levering van het pakket en wat is hij mooi. Ik ben er zo blij mee, want bij onze buren is twee jaar geleden hun hele huis afgebrand, met alles. Ze hadden helemaal niets meer, zo verdrietig. Nu wilde ik Tomte zo graag geven voor hun nieuwe woning die ze aan het bouwen zijn. Dat is gelukt, mede dankzij jou. Dank je wel nogmaals.

*De 4 kaboutertjes die jij voor me maakte, liggen nog steeds in de klas op de verteltafel en de kleuters spelen er nog steeds mee. Wat hebben we de afgelopen weken er veel plezier aan beleefd. Ik had van het boek de 4 kaboutertjes allerlei spullen verzameld overal, zoals de 7 babymuisjes, het jongetje, de egel, de kikkers, etc. De kabouters hielpen steeds. Bedankt nogmaals!

*Ja echt super! Ga zeker vaker bij je bestellen! Je maakt super mooie dingen helemaal content! πŸ˜ŠπŸ˜πŸ‘ dus ik hou marktplaats en je website zeker in de gaten 😊 warme groet

*Prachtige spulletjes, bedankt!! Ik zal zeker weer eens wat bij je bestellen :)

*Dag Jannie, hartelijk dank voor het verzenden! Beide zijn in goede orde ontvangen en we zijn er reuze blij mee! Prachtig gemaakt, enorm leuk! Fijn weekend en nogmaals bedankt!

*Het is er. Dank je wel. Zo mooi en zo lief dat je er die prachtige kaart bij hebt gedaan. Ik ben er zo blij meeβ™‘

*Goedemiddag Jannie, Heb de boekjes inmiddels al in goede orde ontvangen en ben er heel erg blij mee!! Dank voor de zorgvuldige, snelle verzending en uiteraard ook voor de ontzettend leuke kabouter Kerstwens!! Stel ik enorm op prijs en deed ook heel erg goed!!!

*Hoi Jannie, Ik heb het pakket vandaag opgehaald. Wat een prachtig schilderij, nog mooier dan op de foto! Alles is goed aangekomen, ook de prachtige stoomboot en de andere mooie figuren.

*Dag Jannie, Gisteravond laat is Tomte bij ons aangekomen. Tomte Tummetot zal hopelijk bevriend raken met onze kleinzoon, onze kleine man, of anders wel waken over het huis en gezin van onze oudste zoon. In elk geval zijn ze als gezin dol op prentenboeken, zingen en lezen. Dankjewel voor de prachtig vormgegeven huiskabouter, het mooi ingepakte geschenk en je visitekaartje. Die aandacht waardeer ik echt.... Je inspirerende website met de door mij zo geliefde jaarfeesten- en seizoenentafel blijf ik bezoeken! Veel dank en wens jou en je dierbaren een hartverwarmende decembermaand toe.

*Beste Jannie, Erg mooi wat je gemaakt hebt. Ik ga er zeker van genieten. En de lunst afkijken en ik hoop de kinderen volgende week ook. 
Ik ga je site nog bekijken

*Hallo Jannie
Jawel, Vrouw Holle komt in onze entree te hangen.....Ik wil ouders hiermee een mooi goedemorgen en goedenavond beeld meegeven.....
En.....ze is mooi ontvangen betast en gezien.....de kleuren.....door ons.....
Voor een enkeling nieuw verrassend materiaal

*Hartelijk dank Janna; erg mooie spullen 😊

*Vandaag zijn de spulletjes aangekomen. Hartelijk dank voor het zo zorgvuldig verzenden. Wat is het prachtig allemaal. Ik ben er erg blij mee! Hartelijke groet.

*Goedenavond Jannie, Ik heb de mooie figuren ontvangen, bedankt voor de keurige verzending! Met vriendelijke groet.

*Dank je wel! Ik kijk uit naar het pakketje. Ik ben er nu al blij mee. Veel groeten.

*Lieve Jannie, Het pakketje is goed aangekomen. Het is prachtig en ik ben er heel blij mee! Bedankt en dit zal niet de laatste keer zijn dat ik Priegelgoud bezoek. We gaan bijna op kraambezoek dus fijn dat jij het zo snel hebt geregeld! Een fijne dag en Liefs.

*Wat een mooi pakketje! We zijn er erg blij mee οΏ½οΏ½ dank je wel!!

*De familie is goed aangekomen. Echt heel mooi! Zit veel liefde en geduld in, dank!

*Vrouwtje Dooi en Olle zijn goed aangekomen. Wat een mooi handwerk, de kinderen waren er stil van. Mijn dochter van 3 ging ook sneeuwvlokken maken en weer vegen.

*Olle is werkelijk prachtig! Ik verheug me op Vrouwtje Dooi (en op de lente!) Dank!

*Dag Jannie, de bestelling is zojuist aangekomen. Zo blij als een kind heb ik de figuren stuk voor stuk uitgepakt. Heel mooi allemaal, zo leuk afgewerkt! Bedankt ook voor het kerstboekje erbij!

*Dankjewel Jannie, Ik ben er heel blij mee! Ze zijn prachtig! Wat zullen we van Sint en Piet en het paard gaan genieten!

*Ik heb vandaag Tomte Tummetot heelhuids ontvangen. Wat is hij prachtig. Ik ben er erg blij mee. Dankjewel. Ook een heel erg leuk visitekaartje. Het kaboutertje staat nu bij de deur tussen de siervruchten en pompoenen. Super!

*Dank je wel. Hij (kabouter Winke Tinke) gaat mee yogales geven bij de peuters.

*Dank je wel voor de Graanprinses. Ze is echt heel mooi. Dank je wel voor de kaboutertjes. Die vonden ze hier nog leuker, haha!

*Dankjewel voor de Nielsjes! Net opgehaald. Super mooi, en dan ook nog een kaart erbij. Dankjewel Tot een volgende keer.

*Lieve Jannie, Ja, zo schrijf ik het. Na de ontvangst van zo'n prachtige boeken en kaartjes springt mijn hart op van vreugde. Gelukkig hebben wij nog kleinkinderen die het kunnen waarderen. Dankjewel aan 'priegelgoud', een parel! Indien je nog zo'n mooie exemplaren van boeken binnen krijgt mag je ons meteen een seintje geven. Van harte een mooie tijd gewenst in het verre Nederland.

*Dag Jannie, Het pakketje is aangekomen. Wij willen je hartelijk bedanken. Wat een prachtig cadeau. De popjes werden uitgepakt en mijn dochtertje van 14 maanden gaf het eerste popje een knuffel en het tweede popje een kusje, zo lief. Wat een geschenk. Dankjewel. Met vriendelijke groet.

*Moeder Aarde is net bezorgd. Wat is ze mooi! Dank je wel!

*Beste Jannie, ontzettend bedankt maar weer!! Mijn collega zal blij zijn!! Ik vindt het fijn om die mooie dingen bij jou te bestellen! Dank, dank!!

*Hoi Jannie, je pakketje is heel goed en mooi aangekomen vandaag! Precies op tijd voor Pasen! Het was nog mooier dan op de foto! Dank je heel hartelijk! Groetjes uit Portugal en Fijne Pasen!

*Beste Jannie, Je mooie werken worden dagelijks bewonderd in mijn klas: Als een kind het verhaal van Tatatoek te spannend vond mocht ze Tatatoek even op haar schoot houden. In een bootje met een eekhoorn kreeg Tatatoek echt respect van de kinderen. De wonderdokter doet zijn werk bij kleine ongevallen in de klas. Ik verheug me nu al op de lente met Pelle!

*Graag zou ik Tomte Tummetot kado doen aan iemand.

*Mooie website Jannie!

*Dag Jannie, zojuist de Kerstgroep ontvangen. Wat zijn ze ontzettend mooi! Dank. Mijn dochter en gezin zullen er  heel blij mee zijn. Nu kunnen zij hun eigen Kersttraditie beginnen.

*Hallo Janna, ik wil je nog even de afloop laten weten van het tafelspel. De kinderen hebben genoten van Sint Maarten en de bedelaar, hun stralende aandachtige gezichtjes spraken boekdelen! Ik ben blij dat we de kinderen hun hart kunnen verwarmen in deze zo moeizame tijden voor ons allen, dank je wel voor jouw bijdrage!

*Hallo Janna, Wat een prachtige spulletjes! Hartelijke groet.

*De bestelling heb ik vandaag ontvangen en ben er heel erg blij mee! Heel erg bedankt voor de zorg en een feest om het allemaal uit te pakken.
Naar boven